Kosteuskartoitukset - Viking Kuivaustekniikka

Kosteuskartoitukset

Ammattitaidolla

Kosteuskartoitukset

Kosteuskartoitukset - Rakennuksien oikeaoppiset ja ammattimaisesti tehdyt kosteuskartoitukset ovat merkittävä tekijä rakennustöitten laadun ja aikataulujen pitävyyden varmistuksessa.

Samoin vesivahinkotilanteissa huolellisesti tehdyt kosteuskartoitukset ovat kaiken korjaustoiminnan perusta. Viking Kuivaustekniikka panostaa toiminnassaan tinkimättömään laatuun, laajaan osaamiseen ja kokemukseensa.

Kartoitukset teemme tarkasti ja perusteellisesti huomioiden faktat eikä jättäen tuloksia oletuksien varaan. Huonosti tehdyt kartoitukset voivat tuottaa rakentajille ja saneeraajille vääriä johtopäätöksiä ja sitä kautta tulevaisuudessa merkittäviä lisäkustannuksia ja vahinkoja.

Kosteuskartoitukset vesivahingon yhteydessä

Vesivahingon korjaustyöhön ryhtyminen edellyttää kunnollista kosteuskartoitusta. Korjaustyöhön pääsemistä halutaan joskus kiirehtiä, mutta jos korjaamisen pohjana ovat puutteelliset kartoitukset ja niiden perusteella tehdyt väärät arviot, tehdään kiirehtimällä vain lisää vahinkoa. Nopeaksi ja vaivattomasti mainostettu palvelu voi olla sitä ehkä kartoituksen tekevälle yritykselle, mutta asiakkaalle kiireesti tekaistu ”kartoitus” voikin tuoda kasvavia ongelmia.

Vahingot voivat kertautua jatkossa kosteuden aiheuttamien vaurioiden päästessä jatkumaan, jos korjaustyöt on aloitettu väärin, ilman perusteellista kosteuden poistoa tai sen laajuuden selvittämistä.

Kun teetät kartoitukset, kysy sen suorittajalta tarkasti millä tavoin he aikovat sen tehdä. Hutilointi ja suurpiirteisyys kosteuskartoituksessa kostautuu takuuvarmasti. Viking Kuivaustekniikka tekee kosteuskartoituksen oikeaoppisesti ja osaavasti.

Viikingit osaavat – soita 0400 232 747 ja huolesi ovat poissa.

Ota Yhteys