Lämmitin vuokraus - Viking Kuivaustekniikka

Lämmitinvuokraus

Palveleva

Lämmitinvuokraus

Lämmitinvuokraus - Kylmän vuodenajan ongelmia voidaan poistaa sopivan tehoisilla lämmittimillä monilla toimialoilla. Lämmitinvuokraus on tarpeen erityisesti rakennusalalla ulkotöissä ja rakenteilla olevissa tai muutoin kylmissä tiloissa, tai vaikkapa kasvihuoneissa sääolojen yllättävästi muuttuessa. Myös monissa muissa tilanteissa ja erilaisissa yleisötilaisuuksissa, pitkä- ja lyhytkestoisissa tapahtumissa lämmitimien vuokraus on yleistä.

Suomen kolea kesä voi tuottaa tilaisuuksien järjestäjille yllätyksiä, joihin on hyvä varautua vuokraamalla meiltä asianmukaiset lämmittimet - yllätyksien varalta.

Tuomme riittävän määrän oikeantehoisia lämmittimiä haluttuun kohteeseen ja viemme kalustomme pois, kun tehtävä on suoritettu. Toimimme käyttäen sähkö-ja öljypoltinteknikkaa, toimintamme tähtää enenevästi ekologisuuteen.

Vikingin palveleva lämmitinvuokraus

Lämmitinvuokraus-asioissakin Viking haluaa erottua paremmalla palvelulla, oikein mitoitetulla kalustolla ja asiantuntemuksella.

Viilennys

Myös viilennys on joskus tarpeen esimerkiksi kesän yleisötilaisuuksissa tai teollisuuden eri tarpeissa tai esim. palvelusaleissa, joissa lämpötila ei saa noista liian korkeaksi. Näitä varten Viking Kuivaustekniikka toimittaa viilennyskalustoa tilaajan tarpeeseen mitoitettuna.

Kostutus

Teollisuudessa on mitä erilaisimpia olosuhdehallintaan liittyviä tarpeita. Lämmittämisen, kuivatuksen, viilennyksen ja pölynhallinnan lisäksi joskus tarvitaan hallittua ilman kostutusta, esimerkiksi painosalien paperivarastoissa, jotta paperin koostumus ja ominaisuudet pysyvät haluttuina, automaalaamoissa jotta maalaustyön laatu ei heikkene väärien ilman olosuhteitten vuoksi yms.

Kaikissa ilmatilan olosuhdehallinnan asioissa kannattaa kääntyä Viking Kuivaustekniikan asiantuntemuksen puoleen.

Viikingit osaavat – soita 0400 232 747 ja huolesi ovat poissa.

Ota Yhteys

Konevuokrauksen toimitusehdot
Palveluiden toimitusehdot