Pölynhallinta - Onnistunut pölynhallinta vaatii osaamista
Laadukkaat ratkaisut

Pölynhallinta

Pölynhallinta on ratkaistavissa Viking Kuivaustekniikan avulla. Yhä enemmän puhutaan ”olosuhdehallinnasta” joka kattaa kaikki ilmatilan hallinnan asiat kuivauksesta lämmittämiseen, viilennykseen, kostutukseen ja pölynhallintaan.

Pölynhallinta rakentamisessa

Korjausrakentamisessa suunnitelmallisella pölyntorjunnalla voidaan vähentää merkittävästi työntekijöiden altistumista epäpuhtauksille. Pölynhallinnalla estetään myös rakennuksen käyttäjille epäpuhtauksista aiheutuvia terveyshaittoja. (Lähde: Puhdas ja turvallinen saneeraus (PUTUSA) -tutkimushanke; Työterveyslaitos, VTT, Itä-Suomen Yliopisto).

Rakennustyömaan purkutöissä muodostuu runsaasti monenlaista pölyä, jota saattaa uhata työntekijöiden terveyttä. Yllämainitussa tutkimuksessa havaittiin, että työntekijöiden pölyaltistumista voidaan vähentää merkittävästi, kun pölyntorjunta tehdään suunnitelmallisesti ja tehokkaita menetelmiä käyttäen.

Korjausrakennettavan tilan eristäminen, alipaineistus sekä suljettavat tilat korjattavan ja muiden tilojen välillä ovat yleisesti käytettyjä pölynhallintamenetelmiä.

Tehokas pölynhallinta teollisuudessa

Esimerkkejä toiminnasta, joissa pölynhallinnasta huolehtiminen on tärkeää, ovat esim. automaalaamot, painosalien paperivarastot tai elektroniikan kokoonpanohallit. Työn laadun varmistamisessa on olennaista ilmatilan olosuhteitten pölyttömyys ja tasalaatuisuus.

Viking Kuivaustekniikka palvelee kaikissa ilmatilan ja olosuhteitten hallinnan haasteissa. Toimimme pitkän kokemuksen pohjalta. Viikingit erottuvat paremmalla palvelulla.

Viikingit osaavat – soita 0400 232 747 ja huolesi ovat poissa.

Ota Yhteys