Vesivahingon kuivaus | Meiltä vesivahingon kuivaukset

Vesivahingon kuivaus

Ammattitaidolla

Vesivahingon kuivaus

Vesivahingon kuivaus tehdään aina asianmukaisella koneellisilla kuivaimilla. Tarvittavat pintarakenteiden purkutyöt tehdään aluksi. Kuivatuslaitteet ohjaavat kuivatettua ilmaa kostuneille rakenteille, joissa oleva kosteus siirtyy huoneilmaan. Huoneilmasta erotetaan kosteus pois ja tilalle puhalletaan kuivatettua ilmaa.

Kuivaimissa on useita erityyppisiä laitteita: Kondensiolla toimiva rakennuskuivain, Adsorptiokuivain, Turbiinikuivain, Aksiaalipuhallin ja Levykuivain. Jokaisella laitetyypillä on omat käyttötarkoituksensa. Viking Kuivaustekniikka kertoo mielellään eri laitetyyppien vahvuuksista ja soveltuvuudesta.

Vaatimusten mukaan käytämme kulloinkin parhaiten soveltuvaa kalustoa kuivaukseen.

Vesivahingon kuivaus ja kesto

Vesivahingon kuivaus kestää normaalisti 2-6 viikkoa ( tapauskohtaisesti joskus pidempäänkin). Kuivauskoneista aiheutuu jonkin verran meluhaittoja, nehän ovat toiminnassa 24 h /vrk, mutta periaatteessa kuivauksen aikana on mahdollista käyttää tiloja normaalisti työntekoon tai asumiseen.

Puhdistus

Kuivatut rakenteet voidaan tilanteen vaatiessa myös desinfioida ja käsitellä mikrobien estoaineilla. Näissä toimenpiteissä tulee noudattaa erityistä varovaisuutta ja huolellisuutta ja niihin ryhdytään vain jos on erityisen pätevä syy. Näin toimien täysin kuivatut rakenteet voidaan jättää uusien rakenteiden sisään ilman, että niissä alkaisi muodostua haitallisia bakteereita tai itiöitä. Täysin kuivattujen rakenteiden varaan tai päälle voidaan näin rakentaa riskittömästi uusia rakenteita.

Viikingit osaavat – soita 0400 232 747 ja huolesi ovat poissa.

Ota Yhteys