Työpaikat – Viking Kuivaustekniikka

Työpaikat

jos sinulla on Viikinkien asennetta!

Tule meille

Viikingit käyvät pelotta kovaan työhön ja uusien markkina-alueitten valloittamiseen. Viking Kuivaustekniikka kasvaa vauhdikkaasti, siksi vahvistamme nyt miehistöämme.

Rakennuskuivaukset, kosteusmittaukset, lämmitykset, viilennykset ja monet erikoistyöt ovat sarkaamme - sinä kyllä tiedät mitä alamme työt ovat.

Olet tottunut näihin koviin töihin ja haluat tehdä ne tiimissä, joka arvostaa osaamistasi ja jossa pääset parhaimpaasi. Jos tunnet olevasi uutta janoava peloton viikinki, ota yhteys meihin. Meillä löydät itsesi ehkä pian keulapaikoilta valloittamassa kanssamme uusia työmaita.

Täytä alla oleva lomake, jos haluat urallasi eteenpäin. Täytä se myös, vaikka juuri nyt et harkitsisikaan työpaikan vaihtamista.

Voit myös soittaa meille Johan: 0400 998 402 , Roland: 0400 458 067

Haemme Projektipäällikköä

Olet organisointikykyinen, aikaansaava ja toimintaa kehittävä osaaja, haluat päästä eteenpäin ja olla keskeinen tekijä Viking-tiimissä. Rakennustekninen koulutus on eduksi, tärkein pääomasi on asenteesi. Työ meillä on tosi työtä, ja siitä maksetaan asiallisesti. Toimipaikkamme on Sipoossa.

Hakemus sisään ennen 30.11. 2016 osoitteeseen
johan.helenius@vikingkuivaus.fi

Lisätietoja

0400 998 402 / Johan
tai 040 554 8235 / Håkan.

Nimi*

Puhelin*

Sähköposti*

Paikkakunta*

Aiempi työkokemus ja ajat, nykyinen työ