Tilapäinen lämmitys

Rakennusaikaisen työmaan lämmittämiseen akuuteissa tai pidempiaikaisissa tarpeissa, sekä tapahtumien ja ulkoilmatilaisuuksien lämmitys. ( Myös kesäaikana viilennys). Avaimet käteen-palvelu: laitteiden toimitus, asennus, lämpötilan etäseuranta 24/7.

Tilapäinen lämmitys

Lämmityspalvelumme

 • Lämmitystarpeen kartoitus:
  Kun kerrotte ydinasiat tarpeestanne, me saamme heti tuntuman miten toimia. Palvelemme tehokkaasti myös kiireellisissä tarpeissanne.
 • Suunnittelemme:
  Suunnittelemme kohteeseenne sopivan tilapäisen lämmitysratkaisun ja lämmitystekniikan sekä toimitamme kaluston sovitusti paikalle.
 • Asennamme ja ylläpidämme:
  Asennamme laitteet ja annamme käyttöopastuksen, tai vastaamme käytöstä. Valvomme tekniikan häiriöttömän toiminnan etävalvontalaitteillamme estääksemme toiminnalliset häiriöt. Jos tulee pulmia, saavumme nopeasti paikan päälle.
 • Vuokraamme kaluston:
  Vuokraamme kohteeseesi sopivan kaluston, joko sähkö- tai öljypoltintekniikkaa, katso sivulta Lämmittimien vuokraus laaja valikoimamme. Konsultoimme asiakasta, jotta joka tilanteeseen tulee valituksi juuri oikein mitoitettu ja oikealla tekniikalla oleva laite.

Rakennusaikainen lämmitys

Rakennusaikainen lämmitys – tai myös viilennys – on tuttu toimialue Vikingille. Lämmitystä voivat tarvita työmailla rakenteet, materiaalit tai ihmiset.

Vikingin lämmittimillä voitetaan vuodenaikojen haasteet ja sään oikut sekä materiaalien toimivuuden lämpötilavaatimukset. Ajatelluista aikatauluista voidaan pitää kiinni, samoin rakentamisen laadusta.

Vikingillä on kattava valikoima lämmitintuotteita eri tekniikoin ja tehoin, kuhunkin tarpeeseen optimaalinen ratkaisu.

Merkittävä palvelumuotomme on lämmityslaitteistomme etävalvonta ja nopea reagointi, jos häiriöitä ilmenee. Raportoimme toimittamamme laitteiston toiminnan tilaajalle kulloisenkin vaatimustason mukaan.

Rakennusaikainen lämmitys
Tapahtumien lämmitys ja viilennys

Tapahtumien lämmitys

Tapahtumien ja ulkoilmatilaisuuksien olosuhteitten hallinta ja varmistus voivat tuottaa järjestäjille ylimääräistä huolta –usein juuri lämmittämisessä.

Viking palvelee osaavasti – mitoitamme laitteiston kapasiteetin ja käytön oikein, käytämme esim. sähkö- tai öljypoltinteknikkaa, aina tilanteeseen sopivinta, mahdollisimman ekologisesti ja säästävästi.

Toimimme pitkän kokemuksen pohjalta. Vikingin kanssa toimiminen on sinulle vaivatonta, tilaisuutesi osallistujille huomaamatonta –ja aina hyvin toimivaa, sään haasteista huolimatta. Viikingit erottuvat paremmalla palvelulla.

Olemme huolehtineet lämmityksestä mm. Lahden talviurheilun MM-kisoissa, ulkoilmakonserteissa ja –ravintoloissa, messuilla, yms. Joskus tilaus tulee ihan viime tingassa sään vaihtelun vuoksi –silloinkin palvelemme parhaan taitomme mukaan.

Laita osaavat viikingit asialle. Lämmityspalvelut joka tarpeeseen.
Soita: 0400 232 747

Usein kysyttyä

Viking ei ainoastaan toimita laitteita kohteeseen, vaan asentaa ne ja huolehtii niiden häiriöttömästä käytöstä, neuvoo, valvoo lämmittimien toimintaa myös etäseurantana.Viking pitää asiakkaan tilanteen tasalla sekä tietysti huolehtii lämmitystarpeen loppuessa laitteet pois ylimääräisten kustannusten välttämiseksi.

Kyllä. Usein tarpeet tulevatkin akuutteina. Perehdymme asiakkaan tarpeisiin ja toimitamme oikein mitoitetut laitteet sekä asennamme ne toimintaan.

Joskus toimintamme on kuin palokuntatyötä eli hälytysluonteista. Säätilan muutos tai muu ennakoimaton seikka olosuhteissa saa esimerkiksi ulkoilmatilaisuuden järjestäjän kääntymään puoleemme – ja meiltä apu löytyy pian! Esimerkiksi pakkasilla jäätyneet putket alkavat usein vuotaa kylmän sään hellittäessä, ja silloin tarvitaan nopeaa toimintaa.

Suunnitelmallinen toiminta ja toimeenpanon nopeus ovat tyypillisiä Vikingille.

Muita olosuhdehallinnan palveluitamme

keyboard_arrow_down
Lämmittimet
Lämmitin vuokraus

Oikeat lämmitinvaihtoehdot tilapäiseen ja pidempiaikaiseen lämmitystarpeeseen

Kosteuskoordinaattori
Kosteusmittaukset

Työmaan kosteudenhallinta ja rakennusaikaiset kosteusmittaukset.

Kuivaus
Kuivaus

Rakennusaikaiset kuivaukset sään hidastaessa kuivausprosessia.