Viking Kuivaus

Viking Kuivaustekniikka on ekologinen, ammattinsa osaava yritys Uudellamaalla, jota vetävät vuosikymmenien kokemuksen omaavat ammattilaiset. Viking on sinulle varma ja vaivattomin valinta. Vikingin selkeä hinnoittelu ja ripeä toiminta takaavat tyytyväisyytesi.

Tästä ilmoitimme Rakennuslehdessä:
Viking kuivaustekniikka - Mainos

Miksi valita Viking Kuivaustekniikka

 • Palveluasenne
  Viking Kuivaustekniikka erottuu muista alan toimijoista palveluasenteellaan. Hyvä kalusto ja sille osaavat käyttäjät – siinä reseptimme.
 • Nopeus
  Olemme tunnettuja nopeasta toimintavalmiudesta. Joskus asiakkaalla ilmenee tarve apuumme yllättävän akuutisti. Me palvelemme silloinkin ripeästi poistaen asiakkaan huolet.
 • Kokemus
  Vikingin toimiva johto on kuivausteknisen alan pitkäaikaisia osaajia ja käytännön toiminnassa mukana olevia yrittäjiä. Viking on suomalainen perheyritys.
 • Hinnoittelu
  Selkeä hinnoittelu on toimintamme perusta.
 • Tyytyväiset asiakkaat
  Hyvin tehty työ palkitsee, asiakkaamme ovat tyytyväisiä palveluumme. Haluamme kokoajan pyrkiä parempaan kokonaispalveluun, otamme mielihyvin palautetta vastaan.
Viiking Kuivaustekniikka

Viking-merkki on ollut tunnettu brandi Suomessa kenkävoiteissa. Viking oli isoisämme isän vuonna 1918 perustama yritys ja vahva tuotemerkki, alansa ykkönen. Haluamme kunnioittaa isoisän arvokasta muistoa luomalla Viking-brandille uuden sisällön ilmatilan hallinnan alueella. Vanha Viking-logo on silta entisaikojen yrittämiseen joka perustui tinkimättömälle laadulle ja palvelun osaamiselle. Se on aina vahva menstystekijä, oli ala mikä hyvänsä.

Roland Helenius, Håkan Helenius, Johan Helenius
Viking Kuivaustekniikka Oy