Tule meille töihin!

Viikingit käyvät pelotta kovaan työhön ja uusien markkina-alueiden valloittamiseen. Viking Kuivaustekniikka kasvaa vauhdikkaasti, siksi vahvistamme nyt miehistöämme.

Viking Kuivaustekniikka auto

Viking Kuivaustekniikka on nuori ja jatkuvasti kehittyvä yritys Uudellamaalla, jota vetävät vuosikymmeniä kokemusta omaavat ammattilaiset. Meillä on tällä hetkellä 21 työntekijää. Osaamisemme suurissa rakennushankkeissa on tunnustettu, joten vahvistamme organisaatiotamme vastataksemme entistä paremmin tulevaisuuden haasteisiin. 

Avoimet työpaikat: Lämpökuvaaja / Tiiviysmittaaja ja Kosteusmittaaja

Työtehtävät:

Lämpökuvaaja / Tiiviysmittaaja: Lämpökuvaukset ja tiiviysmittaukset pääsääntöisesti uudisrakennuskohteissa, sekä raportointi. Eduksesi katsotaan aikaisempi kokemus vastaavasta työstä, Tiiviysmittaus- ja Lämpökuvaussertifikaatti ja rakennustekninen koulutus. Aiempi kokemus ja sertifikaatit eivät ole välttämättömiä, mutta olethan motivoitunut ja halukas oppimaan uutta. Lisäksi arvostamme sujuvaa kirjallista taitoa ja it-osaamista mm. raporttien kirjoitusta varten.

Kosteusmittaaja: Rakenteiden kosteuden mittaukset, sekä niiden raportointi. Eduksesi katsotaan aiempi kokemus kosteusmittauksista ja Rakentamisen sertifikaatti. Aiempi kokemus työstä ei ole kuitenkaan välttämätön. Koulutamme tarvittaessa tehtävään. Olethan motivoitunut ja halukas oppimaan uutta. Lisäksi arvostamme sujuvaa kirjallista taitoa ja it-osaamista mm. raporttien kirjoitusta varten.

Odotamme sinulta sujuvaa suomen kielen taitoa (+muut kielitaidot katsotaan eduksi), ajokorttia, kykyä tehdä töitä itsenäisesti ja osana tiimiä. Arvostamme sitä, että kykenet sopeutumaan ketterästi muuttuviin tilanteisiin ja että sinulla on positiivinen ja reipas asenne. Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta joustavuutta, tehokkuutta, vastuullisuutta, sekä halua ja kiinnostusta kehittyä.

Viking Kuivaustekniikka tarjoaa sinulle työpanostasi vastaavan palkan ja tarvittavat koulutukset. Sinulla on tukenasi mukavat työkaverit ja tiimi, jonka puoleen voit kääntyä aina tarpeen tullen. Monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtäväkentän, kattavan työterveyshuollon ja asianmukaiset työvarusteet ja työvaatteet. Hyvän mahdollisuuden kehittyä urallasi ja saada enemmän vastuuta osaamisesi mukaan.

Toimipisteemme sijaitsee Martinkylässä, Sipoossa ja toiminta-alueemme on pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla. Avoimet työpaikat täyttyvät heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Jos kiinnostuit, hae meille töihin! Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi jo tänään sähköpostitse roland.helenius@vikingkuivaus.fi

Otsikoksi: Lämpökuvaaja / Tiiviysmittaaja tai Kosteusmittaaja

Roland Helenius: 0400 458067