Kosteusmittaukset | Meiltä kosteusmittaukset ammattitaidolla

Kosteusmittaukset

Laadukkaasti

Kosteusmittaukset

Kosteusmittaukset tulee tehdä esimerkiksi seuraavissa tapauksissa:

1. kun halutaan varmistaa alustan pinnoituskelpoisuus ja esim. betonin kuivumisaste, jotta pinnoitus onnistuisi hyvin, ja säästytään jälkivaurioilta.

2. kun epäillään putkivuotoa tai muuta kosteuden aiheuttajaa ja halutaan selvittää tarkka vuoto- tai vahinkokohta.

Esimerkiksi rakennusalalla tarkat rakenteiden kosteusmittaukset ovat tärkeä toimintaa nopeuttava ja laatua parantava toimi. Vikingillä on VTT-sertifiointi eli koulutus ja valtuutus suorittaa kosteusmittauksia.

Ammattilaisen tekemät kosteusmittaukset

Kosteusmittaus tehdään riittävän monesta kohdasta ja riittävältä syvyydeltä betonin kosteuden ja esimerkiksi lattiavalun pinnoituskelpoisuuden selvittämiseksi. Annamme asiakkaalle raportin, jossa kosteusmittauksen tulokset selvitetään. Kunnollinen kosteusmittaus on paras ja ainoa luotettava keino tietää, milloin pinnoitustyöt voidaan turvallisesti aloittaa. Raporttimme on myös tilaajalle arvokas dokumentti työssään.

Viking Kuivaustekniikalla on kattava kuivatuskalusto, joten voimme aina toimittaa kuivattavaan tilaan kapasiteetiltaan oikeanlaisen kuivauskaluston. Oikein mitoitettu kuivauskalusto nopeuttaa tasalaatuista kuivaamista ja rakennustyön jatkumista.

Työmme laadun varmistus ja aikataulujen pitävyys ovat Vikingille kunnia-asia, samoin kosteusmittausten ja kosteuskartoituksien perusteellisuus ja tarkkuus.

Viikingit osaavat – soita 0400 232 747 ja huolesi ovat poissa.

Ota Yhteys